Hatemoğlu İlkokulu

Vizyon: Bilimsel ve teknolojik gerçekleri ve yenilikleri takip eden, milli ve ulusal değerlere sahip çıkan, bir hedefi olan ve hedefi doğrultusunda çalışan, sürekli olarak kendini geliştiren ve yenileşen, bir sonraki öğretim kurumuna donanımlı bir şekilde hazırlanan,nitelikli, çağdaş, demokrasiyi anlayan ve yaşatan bireyler yetiştirmektedir.

Misyon: Ulusal ve evrensel değerleri önemseyen, yeniliklere ve değişime açık; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı;demokrasiyi bilen ve benimseyen; kendine güvenen; topluma ve çevresine saygılı; farklılıkları zenginlik olarak görebilen ve düşünebilen, hoşgörülü, toplum ile uyum içerisinde yaşayabilen, sorumluluklarının bilincinde bireyler yetiştirmek, bilginin bir güç olduğunun farkında olan, uygarlık yolunda ilerleyebilmek için mücadele eden, sevgi saygı çerçevesi içerisinde hareket eden; güvenilir, huzurlu, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir eğitim yuvası olmak asıl hedefimizdir.

Saatler: 09:00 14:40
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okulumuz öğretmenlerinin İspanya´da eğitim almak üzere başvuruda bulunduğu Erasmus+ KA1 Personel Hareketliliği Projesi bulunmaktadır.

WEB - https://hatemogluilkokulu.meb.k12.tr

Adres - çamlıtepe mah uluı cad.8/4 sarıyer istanbul

Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Metro hattında bulunan Darüşafaka durağına 150 metre uzaklıktadır.

Adres - çamlıtepe mah uluı cad.8/4 sarıyer istanbul

Ulaşım Metro Darüşafaka durağı okul binamıza 150 metre uzaklıkta olup, metro ile ulaşım en hızlı ve kolay ulaşım şeklidir. Otobüs ve minibüs durakları ile okul binamız arasındaki mesafe metro durağı ile aynı uzaklıktadır. Sarıyer´e Hacıosman istikametinden giden minibüsler ve "Derbent" otobüsleri ile ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 8 km, İlçe Merkezine 4 km uzaklıktadır.